Povestea

DODO MESAROS

Născut și crescut în Transilvania, o zonă cu valori culturale profunde și semnificative, și-a început cariera în radio și televiziune ca și gazdă, iar astăzi este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut pe zona de wild cooking din România.

Totul se trage din copilărie. De când era mic, fiind aproape de natură și de o mare varietate de culturi din orașele și satele transilvănene: română, germană, romă și maghiară, a dezvoltat o atracție pasională pentru oameni, tradiții și mâncare. 
 Traseul său profesional l-a purtat constant în fața obiectivelor video ca și personaj, dar și în spatele acestora ca și regizor realizând reclame savuroase pentru branduri importante din România.
 
Înțelege legătura ancestrală dintre natură, oameni și mâncare și o aduce la viață cu o întorsătură poetică. Întotdeauna dornic să învețe noi modalități și să inoveze, el a creat un stil unic de a găsi și spune povestea conectându-se cu publicul prin stări specifice, detalii și adăugând o sensibilitate personală produsului final.
 O dată cu popularitatea din mediul online, video-urile lui adunând milioane de vizualizări, oamenii au început să-și dorească tot mai mult produsele pe care Dodo le folosește în realizarea rețetelor. 
 
Astfel, după sute, poate chiar mii de intrebări “de unde ai cuțitul? sau “ce ceaun olandez folosești” Dodo Mesaros a venit  cu soluția utilă și accesibilă tuturor: WILD COOKING punct ro. 

FORGED KNIFE’S

Fiecare cuțit este forjat manual din oțel japonez. Acest lucru se realizează într-o fabrică care incă respiră pasiunea pentru meșteșuguri în toate formele: căldura, mirosul, strălucirea portocalie a focului și sunetul șuierat când metalul este răcit. 
 
Puteți vedea literalmente lovitura de ciocan a fierarului pe lamă. Și de fiecare dată când folosești și ascuți cuțitul, acesta capătă și mai multă personalitate. Acesta este ceea ce face cuțitul tău unic.
 
Forged reprezintă un design atrăgător, o calitate robustă și un raport calitate-preț mai mult decât bun. 
 
Dezvoltat dintr-o dragoste enormă pentru gătit, grătar și masă. Un cuțit cu care să fii mândru. Un cuțit plin de caracter. Cuțitul tău!

THE WINDMILL

Ca fanatici iubitori de grătar cu pasiune pentru foc, noi, Jaco Bruinekool și Martijn Schimmel, au văzut cererea pentru gătit cu foc deschis crește constant în ultima vreme. Înțelegând acest lucru, cu toate gadgeturile tehnice din secolul 21 cu toții cerem uneori o priză, însă într-un alt sens, nu cel propriu, ci un gust pentru autenticitate. Acest lucru i-a inspirat să ofere un nou sens unui produs olandez original: cuptorul olandez!

Se spune că cuptorul olandez și-a primit numele deoarece comercianții olandezi vindeau cuptorul la ușile oamenilor. Coloniștii olandezi care au rămas în America foloseau cuptorul în mod regulat.

Misiunea The Windmill este să readucă cuptorul olandez la rădăcini! Cu un nume foarte olandez și produse unice de o calitate olandeză exceptională, The Windmill a adus cuptorul olandez înapoi acasă.

Cuptorul olandez a fost întotdeauna un instrument important în care mâncatul împreună și împărtășirea au fost esențiale. Acesta este și motivul pentru care un cuptor olandez a devenit o moștenire importantă în cadrul familiei. Credem că în vremuri în care toată lumea este mai ocupată decât oricând este important să gătești, să mănânci și mai presus de toate să ne distrăm și să împărtășim împreună.

Facem tot ce ne stă în putință pentru a face produsele noastre cu un raport preț-calitate echitabil și o calitate tradițională olandeză accesibilă tuturor.