FRIGIDER + CONGELATOR AUTO OVERLANDING PENTRU CAMPING 55 LITRI

1,745.00 lei

Frigiderul + Congelator Auto Overlander pentru camping de 55L este echipat cu un compresor DC, asigurând o refrigerare eficientă la temperaturi de  -20 până la 20°C. Alimentarea se poate face prin 12/24V sau 220V. Cu o capacitate de 55L, oferă spațiu generos pentru alimente și băuturi. Are o putere nominală de 50W, funcționând silențios (<45dB). Cu dimensiunile sale compacte de 647x410x575mm, acest frigider se integrează ușor în orice spațiu disponibil din mașină sau din locul de camping. Designul său în culoare bej oferă un aspect modern și elegant, completând perfect echipamentul pentru aventurile în aer liber. Cu toate aceste caracteristici, Frigiderul si, totodata, congelatorul Auto Overlander pentru camping de 55L cu compresor DC este alegerea ideală pentru cei pasionați de călătorii și excursii, asigurând o experiență plăcută și confortabilă în timpul aventurilor în natură.

TIMBRU VERDE INCLUS 🟩

Stoc epuizat

Stoc epuizat

Descriere

Frigiderul + Congelator Auto Overlander pentru camping de 55L este un dispozitiv de înaltă calitate, creat pentru a-ți asigura alimente și băuturi proaspete și răcoroase în timpul călătoriilor, aventurilor în aer liber și activităților recreative, precum vânătoare, pescuit, off-road sau campare în natură.

Cu un volum generos de 55 litri, acest frigider + congelator oferă spațiu suficient pentru depozitarea și transportul alimentelor esențiale în timpul călătoriilor lungi sau aventurilor în locuri izolate. Controlul digital al temperaturii îți permite să ajustezi cu precizie valorile termice între -20°C  + 20°C, asigurând astfel că alimentele și băuturile tale rămân în condiții optime de conservare.

Cosul interior cu mânere facilitează transferul produselor din frigider, oferindu-ți un nivel suplimentar de comoditate și practicitate. Ba mai mult, acest model este echipat cu un tocător pentru legume/fructe , esențial pentru a economisi spațiu și pentru a asigura prepararea rapidă și ușoară a mâncărurilor proaspete, oferindu-ți o experiență culinară convenabilă și plăcută în timpul călătoriilor tale în natură.

Echipat cu un compresor DC de încredere, frigiderul + congelator asigură o răcire eficientă și rapidă, minimizând zgomotul produsului, care are un nivel redus de 45 dB, astfel încât să beneficiezi de un mediu liniștit în timpul utilizării.

Display-ul LED îți permite să monitorizezi și să reglezi cu ușurință temperatura, oferindu-ți un control complet asupra condițiilor interne ale frigiderului + congelatorului.

Frigiderul + Congelator Auto Overlander pentru camping vine însoțit de un  adaptor AC la DC și un cablu de alimentare DC de 2,5 metri, asigurându-ți opțiuni flexibile pentru alimentare. De asemenea, dispune de o rezervă interioară anti-scurgere pentru a preveni eventualele incidente.

Designul său antivibrație și corpul complet izolat protejează conținutul frigiderului + congelatorului, asigurând o funcționare stabilă și fiabilă, chiar și pe terenuri accidentate.

Cu un corp durabil realizat din plastic rezistent, frigiderul + congelatorul este conceput pentru a face față provocărilor în timpul aventurilor în aer liber. Dispune de un coș și o lumină LED, facilitând organizarea și accesul la produsele tale.

Frigiderul + Congelator are două zone distincte pentru frigider și congelator, oferindu-ți posibilitatea de a depozita alimente la temperaturi diferite, potrivit nevoilor tale.

Dimensiunile sale compacte de 647x410x575 mm îl fac să se încadreze perfect în spațiul disponibil în mașină sau în locurile de camping.

Acest frigider + congelator auto portabil reprezintă alegerea ideală pentru călătorii și aventuri în natură, oferind performanțe remarcabile, control avansat al temperaturii și caracteristici tehnice inovatoare. Indiferent de locul în care te afli, vei avea întotdeauna alimente proaspete și băuturi răcoroase la îndemână!