FRIGIDER AUTO OVERLANDING PENTRU CAMPING 45 LITRI

1,325.00 lei

Frigiderul auto Overlander 45 L este echipat cu un compresor DC, asigurând o refrigerare eficientă la temperaturi de  -20/-18 până la 20°C. Alimentarea se poate face prin 12/24V sau 220V. Cu o capacitate de 45L, oferă spațiu generos pentru alimente și băuturi. Are o putere nominală de 50W, funcționând silențios (<45dB). Cu dimensiunile sale compacte de 690x345x462mm, acest frigider se integrează ușor în orice spațiu disponibil din mașină sau din locul de camping. Designul său în culoare gri deschis oferă un aspect modern și elegant, completând perfect echipamentul pentru aventurile în aer liber. Cu toate aceste caracteristici, frigiderul auto Overlander cu compresor DC este alegerea ideală pentru cei pasionați de călătorii și excursii, asigurând o experiență plăcută și confortabilă în timpul aventurilor în natură.

TIMBRU VERDE INCLUS 🟩

Quantity

Descriere

Frigiderul Auto Overlander pentru camping de 45L este un dispozitiv de înaltă calitate, creat pentru a-ți asigura alimente și băuturi proaspete și răcoroase în timpul călătoriilor, aventurilor în aer liber și activităților recreative, precum vânătoare, pescuit, off-road sau campare în natură.

Cu un volum generos de 45 litri, acest frigider oferă spațiu suficient pentru depozitarea și transportul alimentelor esențiale în timpul călătoriilor lungi sau aventurilor în locuri izolate. Controlul digital al temperaturii îți permite să ajustezi cu precizie valorile termice între -18°C sau -20°C (în funcție de model) și +20°C, asigurând astfel că alimentele și băuturile tale rămân în condiții optime de conservare.

Cosul interior  facilitează transferul produselor din frigider, oferindu-ți un nivel suplimentar de comoditate și practicitate.

Echipat cu un compresor DC de încredere, frigiderul asigură o răcire eficientă și rapidă, minimizând zgomotul produsului, care are un nivel redus de 45dB, astfel încât să beneficiezi de un mediu liniștit în timpul utilizării.

Display-ul LED îți permite să monitorizezi și să reglezi cu ușurință temperatura, oferindu-ți un control complet asupra condițiilor interne ale frigiderului.

Frigiderul Auto Overlander pentru camping vine însoțit de un adaptor AC la DC și un cablu de alimentare DC de 2,5 metri, asigurându-ți opțiuni flexibile pentru alimentare. De asemenea, dispune de o rezervă interioară anti-scurgere pentru a preveni eventualele incidente.

Designul său antivibrație și corpul complet izolat protejează conținutul frigiderului, asigurând o funcționare stabilă și fiabilă, chiar și pe terenuri accidentate.

Cu un corp durabil realizat din plastic rezistent, frigiderul este conceput pentru a face față provocărilor în timpul aventurilor în aer liber. Dispune de un coș și o lumină LED, facilitând organizarea și accesul la produsele tale.

Dimensiunile sale compacte de 690x345x462 mm îl fac să se încadreze perfect în spațiul disponibil în mașină sau în locurile de camping.

Acest frigider auto portabil reprezintă alegerea ideală pentru călătorii și aventuri în natură, oferind performanțe remarcabile, control avansat al temperaturii și caracteristici tehnice inovatoare. Indiferent de locul în care te afli, vei avea întotdeauna alimente proaspete și băuturi răcoroase la îndemână!