CORT AUTO OVERLANDER DISCOVER 2.0, 1.6×2.1M CU SKY ROOF (tip plafon auto)

6,700.00 lei

Cortul auto de plafon Overlander Discover 2.0 cu deschidere în partea superioară este conceput pentru a oferi o soluție de camping confortabilă și convenabilă. Acesta vine echipat cu o serie de caracteristici și materiale de înaltă calitate.

Corpul cortului este fabricat din poliester Oxford cu o greutate de 260g și o densitate de 600D. Acest material este rezistent la rupere și oferă durabilitate în condiții de utilizare frecventă. De asemenea, este respirabil, permițând aerului să circule în interiorul cortului și menținând un mediu confortabil. Materialul are o rată de impermeabilitate de PU2000mm+, ceea ce înseamnă că oferă o protecție fiabilă împotriva ploii și umidității ridicate. Cu o carcasă rigidă din ABS, un corp durabil din poliester Oxford, și dimensiuni generoase, acest cort este potrivit pentru iubitorii de aventură care doresc să se bucure de camping în natură, fără a renunța la confortul și conveniența unui cort de calitate.

Pentru orice detaliu suplimentar, cât și despre costurile și modalitățile de transport vă rugăm să ne contactați telefonic înainte de a comanda la: 0791.275.225

 • Dimensiune deschisă: 160 cm x 210 cm x 110 cm
 • Dimensiune închisă: 160 cm x 115 cm x 30 cm 
Quantity

Descriere

Cortul de plafon auto Overlander Discover 2.0 1.6×2.1 M cu sky roof

 • Este o soluție excelentă pentru cei care doresc să călătorească și să campeze în aer liber, oferind confort și protecție în același timp. Cortul are o construcție solidă și durabilă, fiind fabricat din materiale de calitate superioară.
 • Carcasa rigidă din ABS, acționată cu telescop hidraulic, asigură o deschidere ușoară și rapidă a cortului. Această carcasă rezistentă protejează cortul în timpul transportului și oferă stabilitate pe parcursul utilizării.
 • Aparatoarea de ploaie impermeabilă din material 420D, tratată anti-UV 50+, asigură o protecție excelentă împotriva ploii și radiațiilor solare nocive. Cortul are, de asemenea, o fereastră PVC integrată în acoperiș, care permite luminii naturale să pătrundă în interiorul cortului și oferă o priveliște frumoasă către cerul înstelat.
 • Ferestrele laterale sunt prevăzute cu plasă de insecte, asigurând ventilație adecvată și protecție împotriva insectelor.
 • Corpul cortului este fabricat din poliester Oxford de 260g600D, care are o rezistență sporită la rupere și oferă un grad bun de respirabilitate. Materialul este tratat cu un strat de poliuretan (PU) cu o rezistență la apă de 2000 mm+, asigurând impermeabilitatea cortului în timpul ploii sau umidității ridicate.
 • Fermoarul mare SBS de înaltă calitate și durabil permite o deschidere și închidere ușoară a cortului și asigură o funcționare fiabilă pe termen lung.
 • Cortul vine însoțit de o saltea de 30 mm, cu o densitate ridicată, care oferă confort în timpul somnului. Husa detasabilă din bumbac poate fi îndepărtată pentru curățare și întreținere.
 • Baza pliabilă a cortului este fabricată din aliaj de aluminiu, ceea ce îl face ușor și durabil. Această bază oferă suport și stabilitate cortului pe autovehicul.
 • Scara telescopica din aluminiu, cu o lungime de 2.3 metri, este inclusă în pachet și facilitează accesul în cort.
 • Dimensiunile cortului deschis sunt 160cmx210cmx110cm. Dimensiunile cortului închis sunt 160cmx115cmx30cm
 • Greutatea brută a cortului este de aproximativ  79 kg.

Cu toate aceste specificații și caracteristici de înaltă calitate, cortul de plafon auto Overlander Discover 2.0 1.6×2.1M cu sky roof este o alegere excelentă pentru cei care doresc să experimenteze aventurile în aer liber și să se bucure de confortul unui cort sigur și durabil.

 • ATENTIE! ATENTIE! Fotografiile au caracter ilustrativ! Pe masina din fotografii este montat OVERLANDER DISCOVER 2.1 X 2.1M!