Crossio Lifepower 600W, Generatia A2a, Tehnologie UPS Si LifePo4, QuickCharge, 8 Iesiri, Generator, Statie Electrica, Powerbank

2,987.00 lei

Capacitate de 537,6 Wh – O doză mare de energie fiabilă, indiferent de ceea ce faceți – călătoriți cu mașina sau rulota, petreceți un weekend la cabană, organizați o petrecere în grădină, lucrați pe câmp sau pur și simplu cade curentul.

8 ieșiri puternice – Priză de 230V, încărcător auto de 12V, două porturi USB-A QuickCharge, două porturi USB-C cu 60W și 100W și două DC 5521.

Tehnologie UPS – Stația este echipată cu funcția de alimentare neîntreruptă (UPS). Este nevoie de doar 10 ms pentru a comuta alimentarea cu energie electrică, astfel încât dispozitivele dvs. importante nici măcar nu vor observa o pană de curent.

Reîncărcare în 1,6 ore – Puteți reîncărca stația în patru moduri diferite. De la o priză de curent tradițională, de la mașina, de la un panou solar sau USB-C.

Garantie 3 ani.

Quantity

Descriere

Generator Crossio Lifepower de 600W, Generatia a2a, Tehnologie UPS, QuickCharge, 8 iesiri

Garanție  de 3 ani – Stațiile noastre de baterii sunt construite pentru o fiabilitate maximă, motiv pentru care vă oferim o garanție de trei ani. Bucurați-vă de o funcționare fără griji, cu protecție pe termen lung pentru echipamentul dvs.

Ușor de utilizat – Trebuie doar să conectați dispozitivul dvs. și asta este tot. Puteți vedea totul pe afișajul clar. Cu o greutate de 7,8 kg, portabilitatea este simplă, iar noul mâner extensibil îl face, de asemenea, ușor de depozitat. Stația are protecție împotriva deteriorării.

Stație de baterii compactă cu o garanție de trei ani

Noul Crossio LifePower 600 2.0 portabil Crossio LifePower 600 2.0 cu 537,6 Wh este ideal pentru călătorii, camping, cabană, grădină sau lucrări de teren. Acum cu încărcare mai rapidă, durabilitate îmbunătățită, suport UPS și modul Boost-Up care vă permite să alimentați echipamente de până la 793 W. Avem încredere în stațiile noastre cu baterii LiFePO4 fiabile, astfel încât primiți automat o garanție GRATUITĂ de 3 ani la achiziție.

8 ieșiri pentru toate tipurile de dispozitive

Conectați tot ce aveți nevoie la LifePower 600 2.0. Pe stație veți găsi o priză clasică de 230 V cu o putere de 600 W, apoi o ieșire foarte populară de 12 V, de exemplu pentru un frigider de mașină, două tipuri de ieșiri USB și, de asemenea, două DC 5521.

Prin intermediul ieșirii USB-A vă puteți încărca telefonul compatibil QuickCharge în 20 de minute. Stația are două ieșiri USB-C cu funcție Power Delivery în ieșiri de 60 W și 100 W, pe care le puteți folosi și pentru un laptop.

1x priză standard de 230 V AC cu undă sinusoidală pură

2x USB-A (QuickCharge până la 18 W)

2x USB-C (PD 60 și 100 W)

2x DC5521 60 W

1x 12/24 V AUTO

Utilizați funcția Boost-Up și conectați până la 793 W

În mod standard, puteți conecta dispozitive cu o putere maximă de 600 W. Cu toate acestea, cu ajutorul funcției Boost-Up, puteți conecta și dispozitive mai pretențioase, cu o putere de până la 793 W. LifePower 600 2.0 reduce consumul de energie al dispozitivului conectat (echilibrează consumul de energie în cazul mai multor dispozitive) la 600 W. În acest fel, stația poate gestiona dispozitive care depășesc ușor limita de 600 W și le puteți conecta fără a supraîncărca stația.

Boost-Up poate fi utilizat pentru majoritatea dispozitivelor și aparatelor obișnuite, dar rețineți că este posibil ca unele dispozitive mai sensibile să nu suporte această funcție. Asigurați-vă că nu compromiteți componentele electronice sensibile ale aparatului înainte de a-l utiliza.

Obțineți LifePower 600 în 90 de minute

Cu sistemul de încărcare îmbunătățit, LifePower 600 2.0 poate fi adus la 80% din capacitatea bateriei în doar 1 oră și 36 de minute prin intermediul intrării de curent alternativ. Oricare dintre cele patru intrări poate fi utilizată pentru încărcare, de la AC, încărcătorul auto, încărcarea solară și popularul USB-C. Atunci când atât panourile solare, cât și adaptorul AC sunt conectate, puterea maximă de intrare este de 420 de wați.

O prezentare generală a timpului de încărcare a stației LifePower 600 2.0 din diferite surse

Protecție împotriva întreruperilor de curent cu funcția UPS

Cu această stație, întreruperile de curent vor fi de domeniul trecutului. Stația LifePower 600 2.0 suportă funcția UPS (Uninterruptible Power Supply/Source) și asigură astfel o alimentare continuă cu energie electrică a aparatelor chiar și în cazul unor întreruperi neașteptate de curent. În cazul unei întreruperi de curent, comutarea la rezervă are loc în doar 10 ms, cu greu veți găsi pe piață dispozitive mai rapide.

Funcția UPS vă asigură că nu veți mai pierde lucrările nesalvate de pe computer sau energia electrică pentru dispozitivele pentru care pur și simplu nu vă puteți permite o pană de curent. Atunci când se întrerupe alimentarea de la rețea, acesta trece la alimentarea cu baterii atât de rapid încât dispozitivul nici măcar nu va observa defecțiunea și nu va fi deteriorat. Funcția UPS poate fi utilizată pentru dispozitive cu o putere de intrare de până la 600 W.

LiFePO4 ….Aceasta este considerată una dintre cele mai sigure și mai avansate baterii din lume.Cel mai mare avantaj al bateriei LifePo4, în comparație cu bateriile litiu-ion convenționale, este durata de viață semnificativ mai mare. Numărul de cicluri de încărcare pentru această stație este de peste 3500, una dintre cele mai bune valori de pe piață.

Datorită LiFePO4, stația este extrem de sigură, rezistentă la deteriorări și practic neinflamabilă (aprindere până la 400 °C). Nu în ultimul rând, are caracteristici de capacitate excelente, în care eficiența bateriei aproape că nu este afectată de temperaturi mai mari sau mai mici sau de perioade lungi de inactivitate.

Design practic și operare simplă

LifePower 600 2.0 este intuitiv de utilizat și poate fi operat de oricine. Este suficient să porniți stația, să conectați dispozitivul la una dintre cele opt ieșiri și apoi să lăsați stația să funcționeze.Stația are un design nou și îmbunătățit și iese în evidență noul mâner extensibil pentru o mai bună depozitare.Pe partea din spate a stației se află o lanternă LED foarte puternică. Aceasta poate fi aprinsă în mai multe intensități. Pentru o utilizare normală, lumina poate fi aprinsă la 50% și 100%. În caz de urgență, poate fi activată și funcția de bliț SOS.