CORT AUTO OVERLANDER EXPLORER 2.0 140 CM CU SKY ROOF (tip plafon auto)

4,530.00 lei

Corturile din gama EXPLORER sunt o opțiune populară în rândul iubitorilor de overlanding.

Cort plafon auto Overlander Explorer 2.0 140 cm cu sky roof este realizat din poliester Oxford 260g, 600D și rata de impermeabilitate de PU2000mm+, iar husa exterioară este din PVC 550g.

Cortul are urmatoarele dimensiuni:

Pentru orice detaliu suplimentar, cât și despre costurile și modalitățile de transport vă rugăm să ne contactați telefonic înainte de a comanda la: 0791.275.225

Dimensiune deschisă: 140cm x 310cm x 126cm

Dimensiune închisă: 140cm x 123cm x 28cm

Quantity

Descriere

Cort plafon auto Overlander Explorer 140 cm cu Sky Roof

Cortul de plafon auto Overlander Explorer cu lățimea de 1,4 m și sky roof, dotat cu o extensie, este proiectat pentru a oferi un spațiu suplimentar și confort în timpul călătoriilor în aer liber. Acest cort are o serie de specificații și caracteristici pentru a satisface nevoile aventurierilor.

Cortul este prevazut cu o fereastră PVC integrată în acoperiș, care permite luminii naturale să pătrundă în interior și oferă o priveliște frumoasă către cerul înstelat. Ferestrele laterale sunt dotate cu plasă de insecte, asigurând ventilație adecvată și protecție împotriva insectelor.

Corpul cortului este fabricat din poliester Oxford cu o greutate de 260 g și densitate de 600D. Acest material rezistent la rupere oferă durabilitate și are o rată de impermeabilitate de PU2000mm+, ceea ce înseamnă că asigură o protecție eficientă împotriva ploii și umezelii.

Cortul este echipat cu un fermoar mare SBS de înaltă calitate și durabil, care permite o deschidere și închidere ușoară și sigură a cortului.

Salteaua inclusă are o grosime de 55 mm și este fabricată din spumă cu densitate ridicată, oferind un somn confortabil. Husa detasabilă din bumbac facilitează curățarea și întreținerea saltelei.

Pentru a asigura o protecție suplimentară, cortul este dotat cu o husă exterioară din PVC cu o greutate de 550 g, care protejează cortul împotriva ploii și murdăriei.

Scara telescopica din aluminiu cu o lungime de 2,3 m este inclusă în pachet și facilitează accesul în cort. Placa de bază pliabilă din aliaj de aluminiu oferă suport și stabilitate pe autovehicul.

Dimensiunile cortului deschis sunt  140 cm x 310 cm x 126 cm. Această extensie oferă un spațiu suplimentar pentru a se relaxa și a depozita echipamente.

Totodată, cortul oferă flexibilitate maximă în montaj, permițându-vă să îl deschideți atât în partea din spate, cât și în lateral.

Atunci când este închis, cortul are dimensiunile 140 cm x 123 cm x 28 cm. Aceste dimensiuni compacte facilitează transportul și stocarea cortului în mașină sau pe un portbagaj.

Greutatea brută a cortului este de aproximativ 44 kg.

Cortul de plafon auto Overlander Explorer cu lățimea de 1,4 m și sky roof este ideal pentru cei care doresc să se bucure de călătorii în aer liber cu confort și spațiu suplimentar. Cu caracteristici precum impermeabilitate, ferestre laterale cu plasă de insecte, materiale durabile și o scară telescopică inclusă, acest cort oferă o experiență plăcută și sigură pentru camping și aventuri în natură.

    • ATENTIE! Fotografiile au caracter ilustrativ!  Pe masina din fotografii este montat un cort de 163 cm!
    • Cortul dispune de flexibilitate la montaj, oferind posibilitatea de montaj cu deschidere laterala sau in partea din spate.