Afișez toate cele 6 rezultate

PILA DIAMANTATA DE ASCUTIT CUTITELE FORGED VG10

Pilă de ascuțit Forged cu suprafață diamantată dedicata gamei de cutite FORGED VG10.

Chef’s Knife VG10

Cel mai versatil cuțit din bucătărie și indispensabil pentru fiecare bucătar (amator). La îndemână pentru tăierea cărnii, peștelui sau legumelor, dar ideal și pentru tocat fin ierburile. Forma lamei cuțitului de bucătar Forged VG10 este tipică bucătăriei europene.

Butcher Knife VG10

Datorită lamei extra lungi a cuțitului de măcelar Forged VG10, puteți pregăti și porționa cu ușurință bucăți mari de carne. Caracteristică este curba ascendentă la capăt. Cu cuțitul de măcelar puteți tăia felii frumoase și drepte de carne dintr-o singură mișcare.

Nakiri VG10

Cuțitul forjat pentru legume VG10, cunoscut și sub numele de Nakiri, sau cuțitul japonez pentru legume. Acest cuțit este un must have pentru tăierea și tocarea legumelor și ierburilor.

Santoku VG10 (18 cm)

SANTOKU VG10 (18 cm) este versiunea japoneză a cuțitului bucătarului. Cuvântul „santoku” înseamnă „trei virtuți”, o referire la cele trei funcții de tăiere pe care cuțitul le poate îndeplini: feliere, tăiere cubulețe și tocare.

Utility Knife VG10

Cuțitul universal Forged VG10 este versiunea mică a cuțitului bucătarului. Este ideal pentru tăierea legumelor sau a bucăților mai mici de carne. Lama îngustă vă permite să lucrați cu mare precizie.