Afișez toate cele 6 rezultate

Chef’s Knife Brute

Cel mai versatil cuțit din bucătărie și indispensabil pentru fiecare bucătar (amator). La îndemână pentru tăierea cărnii, peștelui sau legumelor, dar ideal și pentru tocat fin ierburile aromatice.

Butcher Knife Brute

Datorită lamei extra lungi a cuțitului de măcelar Forged Brute prepari și porți cu ușurință bucăți mari de carne. Caracteristică este curba ascendentă la capăt.

Nakiri Brute

Cuțitul pentru legume Forged Brute, cunoscut și sub numele de Nakiri, sau cuțitul japonez pentru legume.

Santoku Brute (18 cm)

SANTOKU BRUTE (18 cm) este versiunea japoneză a cuțitului bucătarului. Cuvântul „santoku” înseamnă „trei virtuți”, o referire la cele trei funcții de tăiere pe care cuțitul le poate îndeplini: feliere, tăiere cubulețe și tocare.

Paring Knife Brute

Cuțitul de curățat este cel mai mic cuțit din seria Brute. Este un cuțit ușor, cu lamă îngustă. Acest cuțit este deosebit de util pentru curățarea fructelor și legumelor și pentru operațiuni mici și practice de tăiere.

Knife Set Brute

Setul de cuțite Brute din 3 piese conține un cuțit de bucătar, un cuțit pentru legume și un cuțit universal într-o cutie de lux.