Afișez toate cele 7 rezultate
Cel mai versatil cuțit din bucătărie și indispensabil pentru fiecare bucătar (amator). La îndemână pentru tăierea cărnii, peștelui sau legumelor, dar ideal și pentru tocat fin ierburile aromatice.
Pilă de ascuțit Forged cu suprafață diamantată dedicată gamei de cuțite FORGED BRUTE
Datorită lamei extra lungi a cuțitului de măcelar Forged Brute prepari și porți cu ușurință bucăți mari de carne. Caracteristică este curba ascendentă la capăt.
Cuțitul pentru legume Forged Brute, cunoscut și sub numele de Nakiri, sau cuțitul japonez pentru legume.
SANTOKU BRUTE (18 cm) este versiunea japoneză a cuțitului bucătarului. Cuvântul „santoku” înseamnă „trei virtuți”, o referire la cele trei funcții de tăiere pe care cuțitul le poate îndeplini: feliere, tăiere cubulețe și tocare.
Cuțitul de curățat este cel mai mic cuțit din seria Brute. Este un cuțit ușor, cu lamă îngustă. Acest cuțit este deosebit de util pentru curățarea fructelor și legumelor și pentru operațiuni mici și practice de tăiere.
Setul de cuțite Brute din 3 piese conține un cuțit de bucătar, un cuțit pentru legume și un cuțit universal într-o cutie de lux.
SC WILD COOKING SRL
CUI: 47081940
J32/2347/2022