Afișez 1 - 12 din 13 rezultate

Chef’s Knife Brute

Cel mai versatil cuțit din bucătărie și indispensabil pentru fiecare bucătar (amator). La îndemână pentru tăierea cărnii, peștelui sau legumelor, dar ideal și pentru tocat fin ierburile aromatice.

PILA DIAMANTATA DE ASCUTIT CUTITELE FORGED BRUTE

Pilă de ascuțit Forged cu suprafață diamantată dedicată gamei de cuțite FORGED BRUTE

PILA DIAMANTATA DE ASCUTIT CUTITELE FORGED VG10

Pilă de ascuțit Forged cu suprafață diamantată dedicata gamei de cutite FORGED VG10.

Butcher Knife Brute

Datorită lamei extra lungi a cuțitului de măcelar Forged Brute prepari și porți cu ușurință bucăți mari de carne. Caracteristică este curba ascendentă la capăt.

Nakiri Brute

Cuțitul pentru legume Forged Brute, cunoscut și sub numele de Nakiri, sau cuțitul japonez pentru legume.

Santoku Brute (18 cm)

SANTOKU BRUTE (18 cm) este versiunea japoneză a cuțitului bucătarului. Cuvântul „santoku” înseamnă „trei virtuți”, o referire la cele trei funcții de tăiere pe care cuțitul le poate îndeplini: feliere, tăiere cubulețe și tocare.

Paring Knife Brute

Cuțitul de curățat este cel mai mic cuțit din seria Brute. Este un cuțit ușor, cu lamă îngustă. Acest cuțit este deosebit de util pentru curățarea fructelor și legumelor și pentru operațiuni mici și practice de tăiere.

Knife Set Brute

Setul de cuțite Brute din 3 piese conține un cuțit de bucătar, un cuțit pentru legume și un cuțit universal într-o cutie de lux.

Chef’s Knife VG10

Cel mai versatil cuțit din bucătărie și indispensabil pentru fiecare bucătar (amator). La îndemână pentru tăierea cărnii, peștelui sau legumelor, dar ideal și pentru tocat fin ierburile. Forma lamei cuțitului de bucătar Forged VG10 este tipică bucătăriei europene.

Butcher Knife VG10

Datorită lamei extra lungi a cuțitului de măcelar Forged VG10, puteți pregăti și porționa cu ușurință bucăți mari de carne. Caracteristică este curba ascendentă la capăt. Cu cuțitul de măcelar puteți tăia felii frumoase și drepte de carne dintr-o singură mișcare.

Nakiri VG10

Cuțitul forjat pentru legume VG10, cunoscut și sub numele de Nakiri, sau cuțitul japonez pentru legume. Acest cuțit este un must have pentru tăierea și tocarea legumelor și ierburilor.

Santoku VG10 (18 cm)

SANTOKU VG10 (18 cm) este versiunea japoneză a cuțitului bucătarului. Cuvântul „santoku” înseamnă „trei virtuți”, o referire la cele trei funcții de tăiere pe care cuțitul le poate îndeplini: feliere, tăiere cubulețe și tocare.