MINI TIGAIE FONTĂ 17.5 CM

89.99 lei

✔︎ Calitate olandeză The Windmill

✔︎ Pre-asezonată

✔︎ Potrivită pentru gaz, inducție, foc deschis și grătar

✔︎ Cu gura de turnare, mâner lung și ochi pentru suspendat

✔︎ Design olandez autentic

✔︎ Ambalat și expediat cu grijă

✔︎ Livrare gratuită la cumpărături de peste 500 lei.

Mini tigaie din fontă pre-asezonată, simpatică și super utilă din pricina marimii mici si cu gura de turnare pe ambele părți. Potrivită pentru orice sursă de căldură: plite cu gaz sau cu inducție, cuptoare, grătare, foc deschis sau aragaz de camping cu cărbune sau brichete.

Quantity

Descriere

O tigaie din fontă este un must-have pentru cei cărora le place să gătească. Exact ceea ce ai nevoie atunci când gătești în bucătărie sau în aer liber. Temperatura este cheia! Învelișul antiaderent este perfect odată ce l-ați ars și vă protejează tigaia de coroziune. Încinge tigaia și gătește felul tău preferat. De îndată ce ai încercat tigăi din fontă, nu te vei mai uita niciodată înapoi.

Are un diametru de 21 cm de la o gura de turnare la alta. Diametrul bazei este de 17 cm, ceea ce o face ideala pentru garnituri sau mese mici. Foloseste tigaia pe gratar, la cuptor, pe foc deschis sau pe plita. Fonta este un material durabil, cu o bună conducere a căldurii, ceea ce înseamnă că poate fi folosit și pe o plită cu inducție.

Pentru o experiență completă recomandăm și TIGAIE FONTA 31,5 CM – The Windmill si TIGAIE FONTA 21 CM – The Windmill

Specificații:

Greutate: 1000 de grame

Diametru: 175 mm

Mâner: 130 mm

Lungime totală: 290 mm

Înălţime: 35 mm

Material: Fontă

Informații suplimentare

Greutate2 kg
Dimensiuni29 × 18 × 6 cm